Αποστολές σε Ελλάδα 🇬🇷 και Κύπρο 🇨🇾. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€. Mέχρι και 36 άτοκες δόσεις.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ +

Το Objects We Love παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και οι αποστολές γίνονται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center για την Ελλάδα και ACS Courier για την Κύπρο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ +

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιριών Courier Center (Ελλάδα) και ACS Courier, ενώ αποστολές και παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Παραγγελίες που εκτελούνται καθημερινά μέχρι τις 10πμ, αποστέλλονται από εμάς την ίδια μέρα στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ενώ για παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημά μας μετά τις 1ο πμ αποστέλλονται από εμάς στην Courier Center/ACS Courier, την επόμενη εργάσιμη μέρα. Τέλος, παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημά μας τις αργίες, θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα από την αργία.

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες ενώ σε νησιά και σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες μέρες.

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για παραγγελίες από/προς Κύπρο, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 7-8 εργάσιμες ημέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ +

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές γίνονται δωρεάν, εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι ίση ή υπερβαίνει τα 50€. Σε παραγγελίες αξίας κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 4€.

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 80€, οι αποστολές δεν έχουν κανένα κόστος αποστολής. Για παραγγελίες κάτω των 80€,τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 4 ευρώ και πραγματοποιούνται με την ACS Κύπρου με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 7-8 εργάσιμες ημέρες

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ +

Η εταιρία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών και εκτιμάμε την κατανόηση σας σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση 1) Εθνικών γιορτών 2) Γεγονότων ανωτέρας βίας που η εταιρία δεν ασκεί έλεγχο, όπως απεργίες

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.