Αποστολές σε Ελλάδα 🇬🇷 και Κύπρο 🇨🇾. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€. Mέχρι και 36 άτοκες δόσεις.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Objects We Love
Η ιδέα πίσω από το Objects We Love, βασίστηκε σε ένα απλό όραμα. Τη διάθεση ποιοτικών ηλεκτρονικών συσκευών και αξεσουάρ, gadgets και ειδών σπιτιού, όλα συγκεντρωμένα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον.
Από τη στιγμή της δημιουργίας του website, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών από αντικείμενα που ξεχωρίζουν. Με αυτό στο μυαλό, θέσαμε κάποιες σημαντικές για εμάς αξίες ως ορόσημα, τις οποίες πασχίζουμε να διαφυλάσσουμε σε ότι και αν κάνουμε.

ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για τους πελάτες μας, διενεργώντας προσεκτική έρευνα σε όλη την αγορά για να παρέχουμε πρωτότυπες και πρακτικές λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις επιθυμίες τους, στις καλύτερες τιμές. Συνεχή επιδίωξη αποτελεί η δημιουργία, η διατήρηση και η ενδυνάμωση των σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Επιδιώκουμε επίσημες συνεργασίες με τα brands που εκπροσωπούμε, για να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα που προσφέρουμε.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αναζητούμε το κάθε τι καινούριο παρουσιάζεται στην αγορά. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και μένουμε ενημερωμένοι, ενώ γνωρίζουμε σε βάθος τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, για να μπορούμε να απαντήσουμε σε μικρές και μεγάλες απορίες.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Νιώθουμε ευθύνη απέναντι σε όλους τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε.
Προς τους καταναλωτές, προσφέροντας αντικείμενα που συνδυάζουν ποιότητα, αισθητική και ευχρηστία.
Προς τους προμηθευτές, διατηρώντας μια διαχρονική σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Προς τους εργαζόμενους, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης μας.

Ανακαλύψτε τη συλλογή των Objects We Love!
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.