Αποστολές σε Ελλάδα 🇬🇷 και Κύπρο 🇨🇾. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€. Mέχρι και 36 άτοκες δόσεις.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ | ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ +

Ο πελάτης δικαιούται να επιστρέψει, αλλάξει ή ακυρώσει την παραγγελία του και σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλει να ενημερώνει την Εταιρία είτε μέσω email [email protected] ή τηλεφωνικά, κατά τις εργάσιμες ώρες (10πμ – 6μμ), στο 216 900 66 58 (Μόνο από Ελλάδα) αναφέροντας τα εξής:

1. Κωδικό παραγγελίας
2. Ποιο προϊόν επιθυμείτε να επιστρέψετε
3. Επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται αποδεκτές μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και τα προϊόντα θα πρέπει να παραδίδονται με τη συσκευασία τους στην αρχική τους κατάσταση (χωρίς να έχει ανοιχτεί η ταινία ασφαλείας, ζελατίνα, χωρίς χτυπήματα). Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη (εξαιρούνται περιπτώσεις ελλαττωματικών προϊόντων), προσκομίζοντας σε κάθε περίπτωση την απόδειξη αγοράς. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αρχική αγορά. Αν η αρχική αγορά ήταν με αντικαταβολή, τότε το ποσό θα επιστραφεί σε λογαριασμό που μας έχει υποδείξει ο πελάτης προηγουμένως, ενώ αν η αγορά ήταν μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας ή Τραπεζικής Κατάθεσης, τότε το ποσό θα επιστραφεί στην αντίστοιχη κάρτα. Σε περίπτωση αντικατάστασης, ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση και η Εταιρία θα εκδίδει πιστωτικό στον πελάτη. Ο χρόνος επιστροφής των χρημάτων κυμαίνεται από 5-7 εργάσιμες μέρες, ενώ η Εταιρία διατηρεί την επιφύλαξη ότι η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή των προϊόντων ενδέχεται να καθυστερήσουν μέχρις ότου παραλάβει το/α προϊόν/τα με την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς.Τέλος δεν επιστρέφονται έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Η διεύθυνση αποστολής για τις επιστροφές είναι:
Eurofreight Hellas
Παπαγγελάκη 54
ΤΚ 19002, Παιανία
Τηλ. 2100100900
Με σχόλιο: Επιστροφή NEXION

Return Policy